Business News aan tafel, nieuws is alles wat we graag willen weten’

header‘Businessnews aan tafel’ is een wekelijks dynamisch en interactief b2b programma waarin vijf gasten uit het bedrijfsleven aan de tand gevoeld worden over de ontwikkelingen binnen hun branche. Hoe gaan zij om met de huidige conjunctuur? Wat is hun visie op de marktontwikkelingen binnen hun branche? Welke plaats neemt innovatie in binnen hun strategie en hoe spelen zij in op maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Een inhoudelijk programma waarbij CEO’s, managers, ondernemers, analisten, financiële experts en commentatoren 1 op 1 worden geïnterviewd over specifieke zakelijke thema’s en met elkaar in discussie gaan over actualiteiten binnen de zakelijke/economische markt.

De presentator , een bekende Nederlander, fungeert als gespreksleider en weet iedere keer weer gouden formules, know how en ‘inside information’ boven tafel te krijgen. Door het innemen van scherpe en uitdagende stellingen en het bespreken van belangrijke nieuwsfeiten uit het bedrijfsleven wordt de discussie onderling aangewakkerd.

 

Altijd Jong, gezond, vitaal en gelukkig

altijd_jong_vierkantAltijd Jong is een beauty- en lifestyleprogramma met aandacht voor trends op het gebied van schoonheid, gezondheid en vitaliteit. Wekelijks voorzien we de kijker van alle ontwikkelingen, tips en adviezen die hen helpen om Altijd Jong te blijven.

Uiteraard kun je alleen ‘Altijd Jong’ zijn wanneer je meerdere aspecten van een mensenleven onderzoekt en toepast. Presentatoren Tanja Jess, Winston Post, Beertje van Beers en Ferry de Graaf voelen verschillende experts aan de tand en ondervinden aan den lijve hoe ook zij gezonder, vitaler en gelukkig kunnen zijn. Dat in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en interessante weetjes leert ons hoe we gezond, vitaal mooi en gelukkig kunnen worden en blijven.