BIO LEO HOUKAMP

Leo HoukampSuccesvolle ondernemer van media- en andere concepten
Leo Houkamp is een succesvolle ondernemer uit Rotterdam. Vanuit een arbeidersgezin heeft hij na het behalen van zijn universitaire opleiding Nederlands Recht gespecialiseerd in het ondernemerschap. Met vallen en opstaan heeft hij vooral veel praktijk ervaring ontwikkeld. Momenteel runt hij een 4 tal hotels en succesvolle mediaconcepten. Zijn persoonlijke missie is om zowel organisaties als individuele zakenmensen succesvoller te maken. Hij is uitgever van het concept “ontdek je succesfactor”. Daarnaast is Leo tv producent en mede ontwikkelaar van het nationale platform Nederlands Business Succes Awards.

De Nationale Business Succes Awards
Het Nationale Business Succes Award Instituut is opgericht in 2011 om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar succes. Dit instituut geeft boeken uit en landelijke successeminars. Leo zijn doel is succes te stimuleren van de beste bedrijven en professionals in Nederland. Hij vind dat succes een keuze is en heeft ook recentelijk de tv serie gemaakt succes in 7 stappen welke ook op RTL4 en RTL7 is uitgezonden. Daaraan gekoppeld is het nieuwe boek van hem “Succes in 7 stappen” welke in april 2015 uitkomt. Zijn missie is ook iedereen succesvoller te maken.

Hotel Exploitatie
Leo is tevens hotel exploitant. Behalve 2 hotels in het centrum van Rotterdam exploiteert hij ook 2 hotels in Azië.

Altijd Jong en ouderdomsproces
Leo heeft het programma altijd jong ontwikkeld welke wordt uitgezonden op RTL4. Over het ouderdomsproces en de te verwachten evoluties op dit gebied schrijft Leo in zijn blog de grote doorbraak.