Successeminar groot succes

In een volledig volle studio gaven 3 top sprekers hun visie op zakelijk succes.

 

 

 Hélène Oosterhuis – Spreker, trainer en coach

In haar speech geeft ze aan dat het in de opstart belangrijk is om te starten met wat succes is en met wie, waar en wanneer je succes het beste kan behalen. In haar verhaal geeft ze aan wat veranderen betekent en hoe je door beïnvloeding van bijv. inspirerende mensen en boeken bewuster wordt en met jezelf gaat leren communiceren en herkend wat je moet gaat doen om te veranderen. Hoe zorg je ervoor dat nadat het meer duidelijk is waar je gelukkig van wordt je de eerste stappen naar een meer gelukkiger en succesvoller leven gaat.

 

 

Peter Kempen – Autoriteitsexpert

Peter heeft in zijn boek de kracht van autoriteit het onderwerp behandeld “hoe je jezelf succesvoller op de kaart zet”. In zijn speech gaat Peter verder hoe je nadat je meer weet wat succes is en wat het voor jou betekent om succesvoller en gelukkiger te worden welke persoonlijkheid je daarvoor nodig hebt, wat je daarbij moet doen om je te onderscheiden en jezelf beter op de kaart te zetten en je ingeslagen succesweg te volgen.

 

 

 

Danny van der Giezen – Directie- en leiderschapscoach

Danny heeft het in zijn communicatie vooral over de growt methode. In zijn speech geeft Danny het vervolg aan hoe je nadat je jezelf op de kaart hebt gezet verder moet groeien en bloeien. Hij geeft tips over een gezonde geest en gezond lichaam die je mee helpen om meer energie en positiviteit te krijgen en hoe je je nieuwe ingeslagen succesweg ook op lange termijn kan blijven vormgeven.