LEO’S BORREL door Leo Houkamp

leo borrelDe Leo’s Borrel, high-class vrijdagborrel is de nieuwste hit voor de liefhebbers van een vrijdagborrel. Inmiddels uitgegroeid tot een exclusieve high-class media Party. Voor trendy 30+ers. Van nette pakken tot de mooiste jurkjes.

Een event waarin succesvolle mensen elkaar treffen in een mooie locatie aan de Villa Thalia in Rotterdam. De Dresscode is selectief: Black-Tie, Cocktail, Gala, Chique, Classy, dress2impress. Geen casual jeans.

Ontspannen, top muziek en top dj’s, netwerken, flirten en de week achter je laten. Genieten van leuke, mooie en gezellige mensen. Top cocktails en hoge kwaliteit drankjes in een nostalgische omgeving. En dit allemaal in een prachtige entourage met creatieve aankleding en decoratie.

 

MEER INFORMATIE

Voor tickets en meer informatie over Leo’s Borrel: bezoek de website www.leoborrel.nl 

UPDATE

ibiza 1Op 1 mei is er weer een Leo’s borrel: Tijdens Leo’s Ibiza Chique nemen wij je mee naar ”Ibiza” met top entertainment, de lekkerste drinks & fingerfoods, de beste DJ’s en uiteraard de mooiste mensen. Don’t miss it!
Check ons op Facebook https://www.facebook.com/deleoborrel

 

UPDATE OVER DE LINE UP VAN LEO’S IBIZA CHIQUE OP 1 MEI 

 

DJlemar29 maart 2015  DJ Le Mar

DJ Le Mar is niet voor niets alle edities al geboekt geweest bij Leo’s borrel.

Hij weet het publiek iedere keer weer te veroveren met zijn heerlijke beats!. Le Mar heeft onder andere het podium gedeeld met niemand minder dan Afrojack, Chuckie, Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Ron Caroll, Fedde Le Grand, Don Diablo, Laidback Luke, Shermanology en nog vele andere.

 

 

 

vinny25 maart 2015  DJ Vinny James!

Vinny James is voor vele van jullie -die vaker Leo’s borrel hebben bezocht- een bekend gezicht.

Wij zijn verheugd dat Vinny James weer aanwezig is op de volgende editie -Leo’s Ibiza Chique- op 1 mei! Hij brengt het publiek iedere keer weer tot extase met zijn ritmische en energieke muziek en is dan ook een graag geziene DJ op vele feesten in Rotterdam en omstreken.

 

DJ Fuente23 maart 2015 , La Fuente

Met trots presenteren wij jullie de eerste naam uit onze line-up op 1 meiLa Fuente heeft een unieke sound, house muziek op het hoogste niveau! Het is energiek, uplifting en souful en past daarom fantastisch bij Leo’s Ibiza chique op 1 mei.

Deze top artiest had vorig jaar internationaal 300 shows op zijn naam staan en tijdens het festivalseizoen deed hij zelfs 55 shows in 50 dagen! Van Ibiza tot de US, La Fuente heeft een overal een imposante indruk achtergelaten