Indrukwekkende bedrijfsreportages voor de Succesfactor 2015

Rotterdam, 1 juni 2015

Er waren in de laatste week van mei weer een aantal fantastische bedrijfsreportages voor de Succesfactor 2015. De Succesfactor is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut. Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan ‘De Succesfactor’.

De volgende 5 bedrijven kwamen aan bod:

www.tmx.nl  Kuipers Electronic Engineering B.V. ontwerpt, ontwikkelt en produceert industriële elektronica en tevens software voor PC’s, (web)serversystemen en embedded toepassingen. Hoofdactiviteit is TMX met een compleet programma voor telecontrol en stand-alone meetapparatuur. Ook worden advisering diensten en trainingen aangeboden. Daarnaast wordt custom design en productie uitgevoerd speciaal voor industriële toepassingen.

www.inclusiefgroep.nl De Inclusief Groep is sociaal ondernemer en biedt circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk in de eigen sociale ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio. Daarvoor heeft de Inclusief Groep een uitstekende infrastructuur met verschillende werksoorten, vaktrainingen en optimale begeleiding. Voor werkgevers is de Inclusief Groep dé partij om inclusief ondernemen mee vorm te geven. Wij bieden gemotiveerd personeel waarbij gecertificeerde jobcoaches voor de begeleiding kunnen zorgen. Hiermee kunt u als werkgever bijdragen aan de doelstelling van het kabinet om 125.000 extra banen voor arbeidsgehandicapten te realiseren.

www.ecoforest.nl Uit onderzoek blijkt dat de warmtepomp voor Nederland een van de meest rendabele energiesystemen is. Zo’n pomp haalt warmte uit een natuurlijke bron zoals de aarde of de lucht. De Succesfactor gaat kijken bij een huis waar zo’n systeem is geplaatst!

www.baptista.nl De onderneming Baptista Carwash Systems is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de autowassystemenbranche. Met een zeer sterke positionering heeft Baptista Carwash Systems zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming. Het bedrijf kenmerkt zich door haar scala aan autowassystemen en uitstekende reputatie. De Nominatiecommissie ziet in Baptista Carwash Systems een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award 2015.

www.autonational.com Bij het ontwikkelen van productieprocessen komen duizenden onderdelen kijken. Dat kunnen allerlei verschillende soorten onderdelen zijn, met ieder een eigen productieproces. Vandaag wordt de Succesfactor hier in IJlst bij Autonational meegenomen naar het begin van zo’n proces en komt de Succesfactor te weten welke onderdelen gemaakt worden voor bijvoorbeeld een Airbus.