Finale Succesaward op 7 februari

Rotterdam, 30 november 2015

De grote finale in Studio21 staat voor de deur.

Op dit moment worden de laatste branchewinnaars getoond in het programma De Succesfactor. www.succesaward.nl

Begin volgend jaar op 7 februari vindt er in Studio21 de grote finale plaats, waarin er wordt bepaalt welke de beste bedrijven van Nederland zijn. Hiervoor wordt voor heel Nederland opgeroepen om te stemmen.

Wat is de de Nationale Business Succes Award ?

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut. Met ingang van 2015 is de geldprijs een bedrag van 100.000 euro.

Meld u hier tijdig aan voor het bijwonen van de wervelende Finale Awardshow. We hebben voor u twee zitplaatsen gereserveerd in studio 21 te Hilversum. Mocht u gebruik willen maken van ons VIP-arrangement, dan kunt u met meerdere gasten de Awarduitreiking bezoeken. Tot zondag 7 Februari!

U kan zich hier aanmelden voor de Finale Awardshow

De uitreiking zal  plaatsvinden door niemand minder dan Jan Peter Balkenende; oud premier van Nederland.

be 2