Fantastische eerste uitzending van Business aan Tafel

Rotterdam 12 mei 2015

11052525_10202895046655844_3383812932549961311_nAfgelopen zaterdag 9 mei vond de eerste uitzending plaats van het Business Programma Business aan Tafel www.businessaantafel.tv  Het is een wekelijks dynamisch en interactief B2B-programma waarin vijf gasten uit het bedrijfsleven aan de tand gevoeld worden over de ontwikkelingen binnen de branche. Hoe gaan zij om met de huidige conjunctuur? Wat is hun visie op de marktontwikkelingen binnen hun branche? Welke plaats neemt innovatie in binnen hun strategie en hoe spelen zij in op maatschappelijk verantwoord ondernemen?
De eerste uitzending stond in het teken van het thema “het kantoor van de toekomst”. Presentator Bert Kuizenga had vier interessante gasten aan tafel die allen hun visie op het kantoor van de toekomst ter sprake brachten.

De gasten aan tafel waren:

Peter de Jong – Eigenaar van R.P. de Jong Advies  www.rpdejongadvies.nl
Leslie Herps – Directeur van Redworks  www.redworks.nl
Bastiaan Kuijlaars – Directeur van BNS Data Logistics  www.bns.nl
Chris Wiegeraad – Directeur van Schaffenburg  www.schaffenburg.nl

De uitzending is te zien op zondag 17 mei tussen 13.30 en 14.00 op RTL 7. De uitzending kan ook bekeken worden via www.rtl7.nl

“Producent Leo Houkamp: Het was een geslaagde eerste uitzending met een zeer interessant thema. De komende weken wordt wekelijks vanuit onze nieuwe TV-studio Schouwburgplein Business aan Tafel uitgezonden. We hebben een fantastisch format ontwikkeld om over actuele onderwerpen en ‘inside information’ boven tafel te krijgen. Het programma onderscheid zich door scherpe en uitdagende stellingen en het bespreken van belangrijke nieuwsfeiten uit het bedrijfsleven.”