Grote namen voor Leo’s borrel Ibiza Chique

Rotterdam 30 maart 2015

ibiza 1Met trots presenteren wij jullie de eerste namen uit onze line-up op 1 mei voor Leo’s Ibiza Chique! www.leoborrel.nl

La Fuente! La Fuente heeft een unieke sound, house muziek op het hoogste niveau! Het is energiek, uplifting en souful. Deze top artiest had vorig jaar internationaal 300 shows op zijn naam staan en tijdens het festivalseizoen deed hij zelfs 55 shows in 50 dagen! Van Ibiza tot de US, La Fuente heeft een overal een imposante indruk achtergelaten.

DJ Vinny James! Vinny James is voor vele van jullie -die vaker Leo’s borrel hebben bezocht- een bekend gezicht. Hij brengt het publiek iedere keer weer tot extase met zijn ritmische en energieke muziek en is dan ook een graag geziene DJ op vele feesten in Rotterdam en omstreken.

DJ Le Mar! DJ Le Mar is niet voor niets alle edities al geboekt geweest bij Leo’s borrel.Hij weet het publiek iedere keer weer te veroveren met zijn heerlijke beats!Le Mar heeft onder andere het podium gedeeld met niemand minder dan Afrojack, Chuckie, Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Ron Caroll, Fedde Le Grand, Don Diablo, Laidback Luke, Shermanology en nog vele andere.

Wij kunnen niet wachten tot 1 mei!