Business aan Tafel Leo Houkamp

business aan tafel‘Business aan tafel’ www.businessaantafel.tv is een wekelijks dynamisch en interactief b2b programma waarin zes gasten uit het bedrijfsleven aan de tand gevoeld worden over de ontwikkelingen binnen hun branche. Hoe gaan zij om met de huidige conjunctuur? Wat is hun visie op de marktontwikkelingen binnen hun branche? Welke plaats neemt innovatie in binnen hun strategie en hoe spelen zij in op maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Een inhoudelijk programma waarbij CEO’s, managers, ondernemers, analisten, financiële experts en commentatoren 1 op 1 worden geïnterviewd over specifieke zakelijke thema’s en met elkaar in discussie gaan over actualiteiten binnen de zakelijke/economische markt.

De presentator , een bekende Nederlander, fungeert als gespreksleider en weet iedere keer weer gouden formules, know how en ‘inside information’ boven tafel te krijgen. Door het innemen van scherpe en uitdagende stellingen en het bespreken van belangrijke nieuwsfeiten uit het bedrijfsleven wordt de discussie onderling aangewakkerd.
Business aan tafel wordt vanaf mei/juni 2015 uitgezonden door RTL7.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over dit succesvolle zakelijke programma: bezoek de websites www.succesaantafel.tv en www.businessaantafel.nl