De Arbeidsmarkt nieuw programma op RTL

Rotterdam, 18 november 2015

Vanaf 1 februari 2016 gaat het gloednieuwe RTL7-programma ‘De Arbeidsmarkt’ van start. In dit wekelijkse programma geproduceerd door TV Media Partners komen alleen de beste werkgevers, werknemers en gasten aan het woord en worden alle relevante aspecten vanuit de arbeidsmarkt belicht.

arbeidsmarkt
In het programma worden handige tips gegeven over solliciteren en het samenstellen van CV’s en gerelateerde onderwerpen die van belang zijn besproken.

De Arbeidsmarkt is het ideale platform om je als werkgever of werknemer op een positieve manier te profileren. Personen die zich oriënteren op de arbeidsmarkt krijgen de gelegenheid een kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf om zo een goede indruk te krijgen van de cultuur, collega’s en andere aspecten van het bedrijfsleven.

Het is hét multimediale programma over de arbeidsmarkt, waarin er met de App (iOS/Android) en social media activiteiten (via Twitter en Linkedin) tal van sollicitatiemogelijkheden aangeboden worden en met regelmaat videopitches op plaatsvinden.

Het wekelijks terugkerend tv-programma zal, gecombineerd met een vacaturesite (het online recruitment platform), voor een grote impact op de arbeidsmarkt zorgen.