Altijd Jong leo Houkamp

altijd jongAltijd Jong www.altijdjong.nl is een beauty- en lifestyleprogramma met aandacht voor trends op het gebied van schoonheid, gezondheid en vitaliteit. Wekelijks voorzien we de kijker van alle ontwikkelingen, tips en adviezen die hen helpen om Altijd Jong te blijven.

Uiteraard kun je alleen ‘Altijd Jong’ zijn wanneer je meerdere aspecten van een mensenleven onderzoekt en toepast. Presentatoren Tanja Jess, Winston Post, Beertje van Beers en Ferry de Graaf voelen verschillende experts aan de tand en ondervinden aan den lijve hoe ook zij gezonder, vitaler en gelukkig kunnen zijn. Dat in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en interessante weetjes leert ons hoe we gezond, vitaal mooi en gelukkig kunnen worden en blijven.

 

Het programma belicht 5 categorieën:

Cosmetisch

Dit thema bij www.altijdjong.nl laat je kennis maken met de kunst om de schoonheid van het lichaam te behouden. Tijdens het programma gaan we langs bij verschillende klinieken, schoonheidssalons en artsen die hier meer over vertellen.

Lifestyle

Het thema Lifestyle gaat over de manier van leven van een individu of groep. Zo gaan we tijdens het programma bij verschillende ondernemingen langs die producten introduceren of verhalen delen die alles met lifestyle te maken hebben.

Medisch

Alles wat met gezondheid, ziekte en artsen te maken heeft wordt in dit thema behandeld. Hierbij gaan we bij allerlei klinieken en praktijken langs die te maken hebben met geneeskunde.

Spiritueel

Spiritualiteit bij www.altijdjong.nl is gericht op het geestelijke. Zoals eten en drinken het lichaam voeden, wordt de geest gevoed door spiritualiteit. Het is het geestelijk fijn stoffelijke werkgebied dat zich bezighoudt met het pure bewustzijn. Hierbij kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan gezondheidsinstituten die tijdens het programma aan het woord komen.

Well-being

Hierbij wordt de afwezigheid van negatieve omstandigheden besproken. De zes kenmerken van well being zijn: het actief nastreven van well being, een balans van eigenschappen, positief beïnvloeden of tevredenheid met het leven, pro sociaal gedrag, meerdere dimensies en persoonlijke optimalisatie. Adviseurs, opleiders en verschillende ondernemingen komen tijdens het programma aan het woord.