Wedstrijd op TV voor nieuwe TV presentatrices

Rotterdam, 6 april 2015

presenatriceDe maanden april en mei gaat TV Media Partners in samenwerking met het event de Leo borrel een wedstrijd organiseren om nieuwe TV presentatrices en presentatoren de kans te geven een opstart te krijgen in de TV wereld.

Alle kandidaten die een casting doen worden beoordeeld door een erkende vakjury en krijgen een cd en een adviesrapport mee van hun gemaakte casting. Er blijven uiteindelijk 10 finalisten over.

Deze finalisten worden getoond aan de Nederlandse kijker en presenteren allemaal een item in het veel bekeken programma shopping & lifestyle en verbouwingstrends. De kijker wordt interactief betrokken en bepaald hiermee mede uiteindelijk de winnaar. Deze winnaar presenteert uiteindelijk een hele aflevering.

De kandidaten TV presentatrices moeten zich melden via TV Media Partners website www.tvmediapartners.nl  en worden uitgeselecteerd om in de nieuwe TV-studio een casting te doen.

Directeur TV Media Partners Leo Houkamp: Als TV-productiehuis zijn wij continue op zoek naar talent om onze programma’s te presenteren. Maar talent vind je niet zomaar; je dient ze ook een kans voor een auditie te geven. Dan pas zie je of er een basis ligt voor een succesvolle carrière in de broadcacasting wereld.

Met deze contest bieden we jong talent de mogelijkheid om zich te manifesteren en te verbinden aan een professionele TV-productiestudio. Veel talenten hebben zich inmiddels aangemeld en de contest voor TV presentatrices  is heel positief ontvangen.